• Oferta servicii de fotografie

  Oferta pentru sedinte de portret

  Sedinta de prezentare:   Durata sedintei este de 30-40 minute si va contine 15-20 de cadre in studio. Se prelucreaza digital cele mai bune 5 imagini. Clientul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe CD, inclusiv cele 5 imagini prelucrate. Aceasta sedinta este des folosita pentru fotografii de afaceri, sau fotografiile ce alcatuiesc un CV, prezentari in mass-media.

  Sedinta normala:   Durata sedintei este de 60 minute si va contine 20-40 de cadre in studio. Clientul poate schimba 2 vestimentatii. Se prelucreaza digital cele mai bune 10 imagini. Clientul primeste toate imaginile din sedinta foto pe CD, inclusiv cele 10 imagini prelucrate.

  Sedinta de familie:   Durata sedintei este de 120 minute si va contine 30-80 de cadre in studio sau in locatie. Clientul poate schimba 3-4 vestimentatii. Se prelucreaza digital cele mai bune 15 imagini. Clientul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe CD, inclusiv cele 15 imagini prelucrate. Aceasta sedinta este potrivita pentru fotografiile de familie.

  Oferta pentru fotomodele

  Sedinta normala:   Durata sedintei este de 60 minute si va contine 20-40 de cadre in studio. Fotomodelul poate schimba 2 vestimentatii. Se prelucreaza digital cele mai bune 10 imagini. Fotomodelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe DVD/web, inclusiv cele 10 imagini prelucrate.

  Sedinta lunga:   Durata sedintei este de 120 minute si va contine 30-80 de cadre in studio sau in locatie. Fotomodelul poate schimba 3-4 vestimentatii. Se prelucreaza digital cele mai bune 15 imagini. Fotomodelul primeste toate imaginile realizate in sedinta foto pe CD, inclusiv cele 15 imagini prelucrate.

  Sedinta foto creativa:

  Recomandata pentru fotografiile de logodna, trash the dress, boudoir. Durata sedintei si cadrele fotografiate sunt in functie de disponibilitatea subiectilor.

  Mai mult
 • Oferta servicii de fotografie

  Oferta pentru fotografierea de produse

  Obiecte:   Se fotografiaza in cort de difuzie, pe fundal alb.

  Prelucrare fotografii produs:   Reglaj culori, retusari imperfectiuni ale obiectului, redimensionare.

  Tifetare:   Inlaturarea fundalului (fundal transparent)

  Obiecte pentru reclama :   Se fotografiaza in cort de difuzie (depinde de dimensiunea obiectului), pe fundaluri de diverse culori si care pot contine elemente de decor. In functie de complexitatea reclamei pretul poate varia.

Nicu Mihai © Toate drepturile rezervate.